Infographics verkiezingen

Dit jaar vinden meerdere verkiezingen plaats. De verschillende verenigingen van het Gents Collectief tegen Armoede merken dat er veel vragen heersen onder de bezoekers. “Moet ik gaan stemmen?” “Hoe gaat dat juist?” “Hoe weet ik op wie ik moet stemmen?” “Haalt het eigenlijk allemaal nog wel iets uit?”

Er is dringend nood aan toegankelijke en overzichtelijke communicatie. We bundelden de krachten met Netwerk tegen Armoede en ontwikkelden 2 infographics met essentiële informatie rond de verkiezingen. Je kan ze hieronder downloaden in pdf.

Daarnaast werken we ook aan een overzicht van veelgestelde vragen en komt een groep van mensen in kwetsbare positie regelmatig samen. In de groepswerking hebben we het, in aanloop naar de lokale verkiezingen, over zaken die ons bezighouden. 

Alle informatie en hulpmiddelen rond de verkiezingen verzamelden we voor jou op één pagina.