Jaarverslag 2023

Op zaterdag 27 april was er de Algemene Vergadering in De Serre. Elk jaar verwelkomen we er een gezellige mix van bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden. Na het regelen van enkele officiële zaken, was het tijd om samen te overlopen wat er zoal gebeurde in 2023.

Stagiaire Annelien warmde iedereen op met een leuke quiz. Daarna nam Esther het over en gaf a.d.h.v. het jaarverslag een overzicht van 2023. Het ging o.a. over hoe we signalen opvangen en rechten uitputten, op welke manier we beleidsparticipatie realiseren, welke vormingen we gaven, de activiteiten, het bereik, samenwerkingen met andere organisaties, …

In 2023 breidden we onze werking en het team verder uit, en bereikten we nog meer mensen. Kortom, een druk jaar met realisaties waar we trots op mogen zijn! We willen graag al onze bezoekers, vrijwilligers, donateurs en bestuursleden bedanken om dit samen met ons waar te maken!

Benieuwd naar wat we allemaal gedaan hebben in 2023? Lees het in ons jaarverslag!
Download het jaarverslag hier als pdf. Het verslag van 2022 vind je hier.

Op onze facebook-pagina vind je enkele sfeerbeelden van de Algemene vergadering.

2024 is een groot verkiezingsjaar. Wij willen mensen in een kwetsbare positie informeren zodat ze een bewuste stem kunnen uitbrengen. Dit doen we door de wijk in te trekken en in gesprek te gaan met buurtbewoners. Daarnaast maken we ook infographics o.a. met basisinformatie rond het belang van een stem uitbrengen, hoe dat in zijn werk gaat en de standpunten van de politieke partijen.

Hiervoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Wil je graag onze werking steunen? Stort een gift via deze pagina