Op Congé – videoverslag

Op vrijdag 16 mei vertrok Tante Rudy met 16 deelnemers, 4 koks en 2 vakantiecoaches op weekend naar Lanaken. Enkel de locatie en de data lagen vast, de rest regelden de deelnemers zelf.

In de maand voor de vakantie kwamen zij verschillende keren samen op een ‘café congé’ om hun eigen vakantie vorm te geven. Zo konden zij zelf activiteiten opzoeken of organiseren. Ook de leefregels werden in groep beslist. De vakantiecoaches stonden hierbij steeds klaar om hen te helpen.

Het was een druk gevuld weekend met een fietstocht, een uitstap naar Maastricht, een bezoek aan de waterburcht van Pietersheim en de kinderboerderij. In de avond werd er gebowld, gezongen en gequizd. Er was voor elk wat wils. 

We stelden enkelen van de vakantiegangers wat vragen, het resultaat kan je zien in het filmpje hieronder.