De Warmste Week

Doe alvast een trui uit.
’t Is een warme winter! Ook in ons hart wordt het in deze periode wat warmer. StuBru geeft die warmte een plaats in De Warmste Week. Terwijl we blijven wachten op een solidair beleid, zetten duizenden zich deze week extra in om dat huidige beleid te proberen compenseren met talloze acties die laten zien wat mensen écht belangrijk vinden.

Zo verkochten Jutta en Eva balpennen voor ons! Voor maar liefst 1044,44 euro!! Omdat ze het belangrijk vinden dat we in elkaar helpen. Ze leggen het zelf beter uit in het filmpje hieronder.

En gisteren was er de langverwachte Eenzame Sokken Club Wandeling die Veerle Malschaert voor ons organiseerde. 50 Onbekenden gingen in duo wandelen een deelden zo elkaar. Iedereen stak een vrije bijdrage in een eenzame sok. Samen goed voor 325 euro!

Ze kwamen gisterenavond live in de uitzending van De Warmste week:

En er werd ook een aftermovie opgenomen:

We laten je even meeproeven van de sfeer tijdens de wandeling: