Phillipe Geubels over armoede

Dinsdagavond neemt Phillipe Geubels zijn nieuwe show op. Over armoede! En jij kan er bij zijn! Lees hieronder meer en reserveer je plaatsje per sms naar 0478 52 92 78.

In het nieuwe zondagavond programma ‘TABOE’ gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. In dit programma maakt hij comedy over en voor mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.

Afgelopen zomer trok Philippe daarvoor een week op avontuur met mensen die een fysieke beperking hebben, mensen die ongeneeslijk ziek zijn, mensen met obesitas, blinden en slechtzienden, mensen die een andere huiskleur hebben, holebi’s, mensen die in armoede leven en mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Hij leefde met hen samen, luisterde naar hun verhalen, gevoeligheden en peilde naar hun gevoel voor humor als het over hun ‘thema’ gaat.

TABOE: de comedy-voorstelling

Nu neemt hij de proef op de som en maakt hij comedy voor en over deze mensen. In aanwezigheid van zijn gasten zal Philippe het publiek een reportage tonen over de week die hij met hen beleefde. Vervolgens zal hij zich wagen aan humor voor en over deze mensen en hun situatie. Bijzonder spannend voor het publiek en vooral voor Philippe. Verwacht je aan warme avonden vol humor én emotie.

De aflevering over ‘mensen die in armoede leven’ wordt dinsdag 19/12 van 17 tot 20u opgenomen in NtGent Sint-Baafs.