Station De Zuidpoort

Vandaag is een belangrijke dag! We zetten de eerste stappen naar een theatervoorstelling (onder deskundige begeleiding van Job en Sjoerd van Bovenste Knoopje Open) over hoe hulpverleningsgesprekken minder stress kunnen bezorgen. Binnenkort ontvang je een uitnodiging om eind dit jaar te komen kijken in het Arca Theater.
De volgende 8 maandagen worden we via workshops een hechte groep, met veel vertrouwen en durf.
Afgelopen zaterdag proefden we al van een eerste oefening. Onze tuin was een station, één voor één gingen we naar voor en vulden het (stilstaand) beeld aan. Zoals hieronder blijkt, zal het niet ontbreken aan creativiteit 🙂
Het lukte helaas niet om iedereen in 1 foto te vatten, we waren dan ook met z’n 43!
Wie wil kan vanavond nog komen meedoen! Om 18u eten we samen en om 18u30 beginnen we met de workshop. Tot straks?