Hulpverlening blijft enthousiast!

20160219 Post-itEen maand geleden ontvingen we enkele hulpverleners om ons materiaal voor te stellen over ‘stress verminderen bij iemand die om hulp vraagt‘. Vandaag mochten we InGent, KRAS, OCMW Nieuw Gent en het Wijkgezondheidscentrum opnieuw verwelkomen.
Ze hadden ons materiaal voorgelegd aan hun team en kwamen terug met hun feedback. Het werd een heel boeiend gesprek met veel suggesties en veel zin om er gebruik van te maken. Eén van de artsen kon zelf niet wachten op de definitieve versie en hing het al op in haar kabinet 🙂
Nu is het tijd om de toekomst te plannen. Welke weg bewandelen we verder? Gaan we veel vormingen gaan geven? Maken we een filmpje? Proberen we het in schoolboeken te krijgen? Doen we de tour van alle wijkwelzijnsoverleggen? Maken we een publicatie? …
We houden je op de hoogte!
Alvast hartelijk bedankt aan de deelnemers van de dialoogmomenten, het zijn gesprekken die zullen bijblijven en iedereen enorm deugd hebben gedaan!