De Zuidpoort start eigen stripreeks

Een heel belangrijk stuk van De Zuidpoort is onze themawerking. We leggen er onze ervaringen met armoede samen, zoeken samen structurele oplossingen en gaan praten met diegenen die het kunnen veranderen (diensten, beleid, …).
Het is soms een moeilijke en lange weg, maar absoluut de moeite! Om mensen uitgelegd te krijgen hoe we dat doen, hebben we het proces al voor een groot deel op onze muren getekend (klik op de afbeelding om uit te vergroten):
20141120_themawerk
Het is echter niet gemakkelijk om die intussen 30 lopende meter papier aan iemand mee te geven 🙂 Daarom dachten we dat een strip misschien kon helpen. We hebben een paar pagina’s gemaakt als test. Wat denk jij ervan? Verder doen of niet? Zit je te wachten op het vervolg? Ga jij hem uitlezen?
Page_1 Page_2 Page_3 Page_4