Sint-Maarten komt er aan!

Binnenkort vieren we Sint-Maarten. Kinderen ervaren er de vreugde van delen.

De Zuidpoort geeft de kans om dat verder in de praktijk om te zetten. Wij zijn een Vereniging Waar Armen Het Woord Nemen en maken mensen in armoede sterker om zo armoede te bestrijden. We proberen licht naar de duisternis te brengen om zo mensen opnieuw de kracht te geven om hun leven op te pakken en samen hun grote problemen het hoofd te bieden. We zoeken er structurele oplossingen voor wat nu fout loopt.

De Zuidpoort breidt uit (als je de actualiteit een beetje volgt merk je dat de armoede stijgt i.p.v. daalt), daarom zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Je kan dat engagement zeer vrij invullen, van luisterend oor zijn, tot de tuin onderhouden, uitstappen organiseren, … Zaterdag 12/12 geven we een uitgebreide voorstelling en is er veel ruimte voor vragen. Er is een grote tuin waar kinderen intussen noten rapen, klimmen, zandtaarten maken, …

Hieronder vind je de uitnodiging.

Groetjes,

Steven (papa van Merel en Hazel)

www.dezuidpoortgent.be
Facebook De Zuidpoort

20151212-vrijwilligersdag