Zondag: De Grote Parade van HART BOVEN HARD

Met duizenden burgers en organisaties trekken we zondag aan de bel: als we een menselijke toekomst willen voor iedereen, dan moet deze samenleving dringend anders.

De Grote Parade van HART BOVEN HARD en TOUT AUTRE CHOSE wil iedereen verenigen die zich verzet tegen het huidige regeringsbeleid. Samen strijden we voor een gezonde en solidaire samenleving met gelijke kansen en zuurstof voor alle mensen.
Ook De Zuidpoort doet mee. Samen met onze collega’s van Welzijnszorg, Welzijnsschakels, Samenlevingsopbouw, Netwerk tegen armoede en Uit de marge roepen we jullie op om mee vorm te geven aan de hartenwens ‘Stop armoede’. Hoe? Dat lees je hier onder. Haal je paraplu maar uit de kast en tot zondag!
Om 10u maken we samen onze picknick in De Zuidpoort (inschrijven tot vrijdagavond via 0478 52 92 78). Om 12u zijn we aan de ingang v het station (treinreis is gratis voor wie met ons meegaat). Om 18u30 zijn we terug in Gent. Strijdvaardige groeten!!