extra uitnodiging volgende activiteiten

Hoi, graag nodig ik je extra uit voor het volgende:

  • Vanavond om 19u in De Zuidpoort is er spelletjesavond. Gezelligheid is troef!
  • Donderdag 11/12 van 14 tot 16u kan je in het Seniorenhuis (Rerum Novarumplein tussen bib en St-Paulusschool, gebouw met al dat spiegelglas) bij ons kerstkaartjes gaan maken.
  • Maandag 15/12 staakt het volledige personeelsteam vd Zuidpoort. Om 10u start aan De Vooruit een rustige protestfietstocht. Je kan ook daar blijven en naar de sprekers luisteren. Het zou geweldig zijn mocht je ook jouw stem laten horen. Afspraak om 9u45 aan de gedenksteen (*) op St-Pietersplein.

“Deze gedenksteen moet de mensheid doen denken aan de armsten, aan de mensen die niet meetellen, maar die nu dag na dag de waarden die nooit hun deel zijn geweest, proberen te beleven, waarden die ze vanuit hun aanvoelen en hun inzicht hebben ontdekt.”