Minderwaardig werk bestaat niet, minderwaardige mensen wel

“Minderwaardig werk bestaat niet, minderwaardige mensen wel” dat was afgelopen woensdag (24/6/14) te horen op de Gentse gemeenteraad, uit de mond van NVA’er Guido Meersschaut. Als reactie op de beleidsnota Werk en Activering van Schepen Coddens.
We konden de nota nog niet inkijken. We hopen hem snel te kunnen doornemen en het over de inhoud te hebben en niet enkel over die ene uitspraak van Meersschaut.
Hieronder kan je het fragment herbeluisteren. De volledige gemeenteraad kan je hier beluisteren (de tussenkomst van Guido Meersschaut start op 1:00:15).
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/156437292″ params=”auto_play=true&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]